top of page

Centrale verwarming met het puntje op de i

Centrale verwarming nieuwbouw en renovatie

Door onze jarenlange samenwerking bij andere installateurs hebben we niet enkel veel ervaring in verwarming, sanitair, elektriciteit & ventilatie, maar weten we heel goed dat kwaliteit van onze diensten samengaat met kwaliteitsproducten.

Daarom werken we uitsluitend met hoge kwaliteit verwarmingsketels & boilers:Vaillant, Itho Daalderop, Viessmann en ACV. Ook de zonnecollectoren zijn van Vaillant.

Voor onze vloerverwarming gebruiken we de kwaliteitsmaterialen van Begetube. En voor onze warmtepompen tenslotte werken we met Vaillant en CTC.

Niettegenstaande we heel snel en flexibel kunnen inspelen op uw vraag in de regio Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Aalst, Londerzeel, Merchtem of Asse reikt ons actieterrein verder en komen we tot bij u in heel Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant.

Ketelrenovatie -CERGA gekeurd

Heeft u besloten om uw oude cv-ketel plaats te doen maken voor een veel efficiëntere cv-ketel?

Of wilt u overschakelen van een mazoutinstallatie naar gas? Aardgas installeren is snel en makkelijk en vergt geen hoge investering. Zeker niet als u er de premies bijtelt!

Wanneer uw ketel 12 à 15 jaar oud is of u wilt overschakelen van mazout naar gas is het tijd om contact op te nemen met Aresco.

Aresco is CERGA –gehabiliteerd, wat wil dit zeggen?

Cerga

Een gehabiliteerd CERGA-professionele-aardgasinstallateur mag de volledige aardgas-binneninstallatie uitvoeren. U moet dus in dat geval geen keuringskosten betalen voordat het netbedrijf uw gasmeter opent (die kosten lopen tegenwoordig op tot boven de 150 euro)

Een gehabiliteerd CERGA-professionele-aardgasinstallateur kan ook de aardgastoestellen en –installatie onderhouden. Tijdens de uitvoering van een onderhoudsbeurt zal Glenn u steeds vragen of hij ook een dichtheidscontrole van de installatie moet uitvoeren. Zo bent u, naast de gerustheid van goed onderhouden toestellen, ook zeker van de dichtheid van uw aardgasinstallatie. Een dichtheidscontrole is trouwens inbegrepen in de prijs van het onderhoud.

Ketelrenovatie in de regio Dendermonde, Aalst, Lebbeke, Buggenhout, Opwijk, Puurs?
Vraag Aresco naar de mogelijkheden, contacteer ons via mail of telefoon.

Wij helpen u graag verder.

merken
bottom of page